Resultaten

Het afgelopen jaar hebben we verschillende successen behaald, waarbij penalties/filters zijn opgelost en dalende trends zijn omgezet naar stijgende lijnen.

Hieronder een aantal van deze succesverhalen gebaseerd op de data in Searchmetrics.

Resultaat 1
Na een penalty herstellen en weer continu groei realiseren.
resultaat-3
Een ingezette dalende trend sinds 2011 omzetten naar groei, gevolgd door sterke groei:

“We werkten hard aan onze website, maar zagen daarvan niet het gewenste resultaat. Al een lange tijd vroegen we ons af of we niet minder organisch verkeer kregen als eigenlijk zou moeten.
Na het beantwoorden van wat vragen van Roy & Sander kregen we uitleg over wat het probleem mogelijk zou zijn. Daarbij ontvingen we een document met de stappen die we moesten nemen om het probleem op te lossen. Na de ondernomen actie en wat geduld waren we blij verrast om te zien dat de bezoekersaantallen op hun verwachte niveau terecht kwamen. De investering was het dubbel en dwars waard!”

Resultaat 2
Dalende trend omgezet, geleidelijke groei en daarna sterke groei.
resultaat-4-update
Getroffen door een algo update rond half mei 2014, daarna herstel en groei gerealiseerd. Update: In oktober is er een grote sprong gemaakt naar een zichtbaarheid die hoger is dan deze ooit te voren.

resultaat-5

Plotseling veel verkeer verloren, maar na een grondige analyse en het direct aanpakken van de pijnpunten is binnen enkele dagen na ons advies het organische verkeer hersteld.

resultaat-6

In het verleden had al enkele keren een terugval in organisch verkeer plaatsgevonden. Na een analyse en het doorvoeren van de belangrijkste punten binnen enkele weken een mooie stijging in zichtbaarheid.

Om trots op te zijn: Tot nu toe zijn alle door ons aangenomen trajecten positief geweest!

Neem contact op!